“Maskers met maximaal effect en minimale belasting “

* Poolse afkomst 
*Biologische ingrediënten
*99,6 % natuurlijke ingrediënten
*Individuele gezichtsmaskers 
*Geen parabenen, PEG,SLS, SLES, parfums, kleurstoffen en chemische geurstoffen
* De Geurstoffen komen van planten en fruit
* dierproefvrij
*Dermatologisch getest
*niet comedogeen ( kan ook voor een vette huid) 

* Intelligent Skin Therapy masker voor gelaat is een geconcentreerd cocktail van actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong,
in de vorm van een kant en klaar doordrenkt bananenkatoen gezichtsmasker.
Katoen wordt vervangen door bananenkatoen omdat katoen een zeer miliebelastende grondstof is. 
*Pure hydrolats, light weight gel masker gebaseerd op alle actieve ingrediënten die uit zeeplanten en zeewater te winnen zijn: stamcel, hydrosol water, plant extract & essentiële olie. Verrijkt met verbazingwekkend low moleculaire HA.
*Active skin concentrate serums, deze vervangen het masker in de vorm van een mini serum kuur van 7 dagen. Gecondenseerde serums uit de masker collectie worden verpakt in een handige doseerbare pipette flacon. 
*Eco Fiber sheet masker voor nek, een vliesmasker gedrenkt in een serum om de nekzone jonger, zachter en sterker te maken. Onze nek is veel zachter, dunner en heeft minder sebum( vet) productie dan ons gelaat/lichaam. Daarom verliest ze zoveel sneller vocht en verminderd de elasticiteit. 
*Eco Fiber sheet masker voor decolleté, een vliesmasker gedrenkt in een serum dat ons decolleté gaat hydrateren, herstellen, verstevigen, versoepelen, regenereren en egaliseren. Ons delicate, dunne decolleté verraadt onze leeftijd en wordt sneller verwaarloosd dan ons gelaat terwijl we hier ook snel de eerste tekenen van ouderdom zien zoals lijntjes, rimpels en vlekjes. 

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.