Select menu item
previous arrow
next arrow
Slider

Boek nu

RégimA is een uniek, medisch geaccepteerd, resultaatgericht, huidverjongend en huidverbeterend product dat ontwikkeld is voor dokters en huidtherapeuten. Het is meermaals bekroond en absolute marktleider in huidverbetering op de wereldmarkt.
We werken met natuurlijke ingrediënten gecombineerd met ‘s werelds krachtigste medische planten die op het hoogste niveau van werkzaamheid kunnen werken.

RégimA is een cosmeceutisch middel dat niet alleen focust op esthetiek maar vooral op huidgezondheid. Het wil de huid herstellen en verbeteren.
Cosmeceutisch is cosmetica en farmaceutica bij mekaar. Dit wil zeggen dat het product niet meer beschouwd wordt als een cosmetisch product, maar ook nog geen geneesmiddel mag genoemd worden.
Cosmetica kunnen enkel een verzachtend effect hebben op de bovenste huidlaag, nl. de dode huidcellen. De huid zal tijdelijk vetter en meer gehydrateerd voelen. Dit is van korte duur omdat de hydratatie van veel dieper moet komen. Een halt toeroepen aan ons huidverouderingsproces is natuurlijk te hoog gegrepen, maar door onze wetenschap die blijft evolueren kunnen we wel een invloed uitoefenen op de snelheid van het verouderingsproces. Dit proberen we met RégimA te bereiken.

De producten van RégimA worden ook ingezet tijdens de behandelingen Dermaplaning en Microneedling.

Hoe ziet onze verzorging eruit? 

Kijk even op de pagina Gelaat voor meer informatie.
Hieronder vindt u een overzicht met wat u kan verwachten tijdens welke verzorging. 
U heeft de keuze uit 5 verschillende verzorgingen.

Bij de verzorgingen met massage kan u er ook voor kiezen om nog een extra nek-en decolleté verzorging bij te nemen t.w.v. €15. Tijdens deze verzorging wordt de huid gescrubd, gemasseerd en wordt er een masker opgelegd. Ons decolleté verdient evenveel aandacht als uw gezicht. 


 

Softandshiny-opwijk-huidverbetering-schoonheidssalon-nagels-gelnagels-huid-antaging-microneedling-suikerontharing-permanenteontharing-massages-bruid-makeup-pigmentatie-acné- eczeem-bbglow-bindweefsel-rimpels-openporie-vettehuid-arrangement