Waarom kies ik als schoonheidsspecialiste voor het merk RégimA?

 

Er zijn zoveel merken waar je als beautyspecialist mee kan werken.
Hoe maak je in hemelsnaam een keuze?

Je ziet echt door het bos de bomen niet meer… en na een paar jaar werken kan het zijn dat het toch niet hetgene is wat je ervan had verwacht. En wat doe je dan? Opnieuw op zoek gaan naar een productlijn?
Ja, dat heb ik ook gedaan. Ik kon mijn klanten niet de resultaten geven die ik en zij wilde bereiken. En wat doe je dan? Je gaat op zoek naar iets waar je wel volledig achter staat en die je helpt in jouw verdere ontwikkeling, in de groei van jouw zaak want daar streef ik naar: blijven groeien! 

Op forums voor schoonheidsspecialisten ben ik op zoek gegaan naar welke merken huidverbeterend zijn, resultaten boeken en betaalbaar blijven voor de klant?
Want welke prijs is betaalbaar? Voor de ene klant is 20 euro voor een dagcrème veel geld, maar voor de andere klant is 60 euro zeker betaalbaar.
Wist je dat het kan zijn dat als je een crème van bijvoorbeeld 20 euro koopt je soms ook dubbel zo vaak moet smeren dan van een crème die duurder is? Met een crème van RégimA kan je drie maand ‘s morgens en ‘s avonds smeren terwijl je met een goedkopere soms maar 1 maand kan smeren. Ben je dan na 3 maand niet hetzelfde bedrag kwijt? Of misschien zelfs wel meer?
Weet je hoe dit komt? Goedkopere crèmes hebben vaak niet voldoende voedingsstoffen of natuurlijke ingrediënten  in hun producten zitten. Hierbij gaat een heel proces vooraf die veel kosten met zich meebrengt waardoor je een product niet voor maar een paar euro kan verkopen. 
Het is natuurlijk niet altijd zo dat een goedkoop product daarom een slecht product is.
Check zeker de ingrediënten op de lijst en check op aceton, alcohol denat,… en zoveel meer. Wil je graag weten of jouw product goed is voor jouw huid? Breng hem even mee naar de zaak en ik kijk de ingrediënten voor je na.

Wist je dat de zuurtegraad van onze huid tussen de 4,5 en 5,5 zit? De ph van onze producten moeten ook onder de 7 liggen om onze barrièrefunctie van de huid niet aan te tasten. Als we boven de 7 komen dan zijn ze te basisch en zullen zij onze huid aantasten. Wanneer de ph 9 of 10 zou zijn van onze producten kan hij de huid heel droog maken. Pas dus zeker op bij het kopen van een willekeurig product.
Op zoek gaan naar een productlijn waarbij je de ph van de producten weet, was ook niet altijd zo makkelijk.
De ph- waarde van de producten van RégimA passen perfect binnen onze zuurtegraad. Elke huid kan deze normaal verdragen maar het is natuurlijk nooit bewezen dat ook jij hier goed mee zal zijn. Dit is persoonlijk gebonden en af te wachten na het gebruiken van de producten. Wil je graag meer weten over de PH van een specifiek product van RégimA, stel gerust jouw vraag via mail/telefoon of in het instituut.
De ph- waarde van onze reiniging is 5,26! Goed om te weten hé!

 

Nog interessante stoffen die in onze producten zitten en waarom ik RégimA gebruik in de zaak:
* Panthenol= Vitamine B5 ( hydrateert en herstelt de barrièrefunctie van de huid)
* Hyaluronzuur= vochtvasthoudend
* Niacinamide =antioxidant. Zij leveren een strijd tegen de verouderde werking van vrije radicalen.       Onmisbaar zijn ze.
* Vitamine E= antioxidant (beste in combinatie met vitamine C)
* Vitamine C
* Retinol = vitamine A-zuur ( licht exfoliëren)
……en nog zoveel meer. De ingrediënten die ik heb opgenoemd zijn uiteraard ook niet in elk product aanwezig.

Belangrijk vind ik ook dat er in de dagcrème een SPF factor aanwezig is. Onze producten bevatten een SPF van 25.
Waarom niet een SPF van 30 of van 50?
Deze waarde van 25 is voldoende, zelfs in Zuid-Afrika, waar de pigmentatieproblemen het hoogst zijn. Hoe hoger de Spf gaat zijn, hoe minder ze van andere stoffen in de dagcrème kunnen verwerken. Logisch, toch?

Spf 15 biedt 93,3% bescherming
Spf 30 biedt 96,6 % bescherming
Spf 50 biedt 98% bescherming
100 % bestaat niet!

Wist je dat een zonnebrandcrème enkel bescherming biedt tegen UVB stralen en dus enkel tegen het verbranden van de huid.
Wat dan met de huidveroudering?
Met onze dagcrème ben je zowel beschermd tegen UVA (huidveroudering) als UVB stralen( verbranding van de huid).

Waarom kiezen voor een crème die in een luchtledige verpakking zit/ airless verpakt is zoals de crèmes van RégimA?
Crèmes haten licht en lucht. De crèmes bevatten antioxidanten die jouw huid zullen beschermen. Zij zijn heel belangrijk voor jouw huid en kunnen niet goed tegen zuurstof. In de crèmes van RégimA zitten veel antioxidanten. Wanneer je product uit de spray hebt gespoten zal er nadien een klein stukje product in de spray blijven zitten die bruin en hard is geworden. Deze crème is in aanraking gekomen met lucht en verkleurt ( denk maar aan een geschilde appel).

Het is de eerste keer dat ik me volledig kan aansluiten bij mijn producten. Ze werken zoals ik het wil en leveren de resultaten die ik wil boeken. Ze voelen prettig, licht en hydraterend aan. Er is ook voor ieder huidtype een product weggelegd.
In mijn verzorgingen kan ik ook zelf kiezen welk product ik gebruik maar is er ook geen aanbod van maar liefst 30 producten..na een tijdje weet je gewoon niet meer welk product voor welke huid is en of dit product wel degelijk iets doet…
Bij RégimA heb je niet voor elke huid 10 producten, maar ze zijn specifieker. Ze zijn uitgebreider in hun serums omdat een serum ook heel belangrijk is in jouw dagelijks ritueel. Deze zal namelijk meer actieve ingrediënten in de huid kunnen brengen omdat zijn moleculen veel kleiner zijn en door onze huidporie kunnen gaan.

Wil je graag meer informatie of jou laten begeleiden in jouw zoektocht naar de juiste producten? Contacteer me even en ik help je graag verder.
De huid is zo delicaat en het is ook zo moeilijk om te zoeken naar het juiste product,
maar samen komen we er wel!

Ik houd van de huid en wil je graag mijn kennis doorgeven.

Tot snel,
Jolien

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.