6
14
previous arrow
next arrow

Bent u het scheren, harsen, epileren of de ontharingcrèmes ook zo beu?
Wilt u voor altijd een zachte huid zonder ingegroeide haren?
Maar twijfelt u nog?
Denkt u dat het pijn gaat doen?
Wilt u eerst eens kijken hoe een behandeling permanente ontharing eruit ziet?

Dit kan zeker!

We werken met de laatste generatie IVPL technologie.
Het is veilig, pijnloos en effectief voor zowel vrouwen als mannen
met vrijwel elke huid & haartypes.

 

Wat doet IVPL?

 • Met de IVPL-PRO wordt met speciaal ontwikkelde glazen prisma zichtbaar licht van de flitslamp naar de haren doorgegeven.
  Het licht wordt opgeslorpt door het pigment in de haren en zo omgezet in warmte. Door deze warmte wordt het haarfollikel van de haren in groeifase vernietigd zodat deze niet meer in staat is om nieuw haar te produceren.

  Het haar valt niet direct uit. Door de flits gaat het haar van de groei naar de uitstotingsfase waardoor de haren los komen te zitten in de haarzakjes, maar nog niet kunnen uitvallen. Het verdwijnen van het haar is pas zichtbaar 2 tot 3 weken na de behandeling.
 • Tijdens de behandelingen kan de IVPL enkel de actieve haarkanaaltjes bereiken, nl. de haren die in groeifase zijn. Slapende haarfollikels die oa. door hormoonveranderingen (puberteit, zwangerschap, menopauze, spiraal,..) of medicatie kunnen geactiveerd worden, vragen een onderhoudsbehandeling.
  Afhankelijk van de haarkleur, huidskleur, haardikte en dichtheid, levensfase van de haartjes zijn er een aantal behandelingen nodig om ieder haartje in de groeifase te kunnen behandelen.
 • De beste resultaten worden verkregen bij donker haar op een lichte huid.

Richtlijnen voor de klant

 • Gelieve 1 tot 2 dagen voor de geplande behandeldag de te behandelen zone te scheren zodat de haartjes ca. 1 mm lang zijn. U wordt hiervan op de hoogte gebracht via sms.
  Indien u dit niet zou gedaan hebben en wij zelf nog zouden moeten scheren dan kan hiervoor 20% van de behandelprijs aangerekend worden.
 • Tussen de behandelingen mag de zone enkel geschoren worden. Elke andere vorm van epileren zoals met suiker of hars is niet toegestaan.
 • Om pigmentstoornissen te vermijden is het aan te raden om 4 weken voor en 6 weken na de behandeling de desbetreffende zone niet bloot te stellen aan zon of zonnebank zonder SPF 50.
 • Het is aan te raden om een zo licht mogelijke huid te hebben bij het starten van de behandelingen. Bij een donkere huid kan de energie van de IVPL voor een groot deel opgenomen worden door de huid in plaats van door de haren die we zouden willen. Hierdoor krijgt men een minder goed resultaat en zijn er hoogstwaarschijnlijk meerdere behandelingen nodig.

Het aantal behandelingen die aangegeven staan hieronder is een richtlijn en van persoon tot persoon verschillend.
U bent niet verplicht om meteen x aantal behandelingen te boeken.
Geplande afspraken die niet 24u op voorhand worden geannuleerd kunnen voor 50% van de behandelprijs aangerekend worden, met een minimum van 25 euro. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze richtlijnen en annuleringsvoorwaarden.

Onze IVPL behandelingen worden uitgevoerd door Ingrid Verboven van Alicia bvba.
Zij is zeer ervaren in haar vakgebied.

Wilt u graag meer informatie?
Bent u nog niet overtuigd? 

Boek een afspraak voor een gratis testflits & Intakegeprek.

” A year from now you’ll wish you started today ” 

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.