Mijn Beautymerk Mesauda Milano

 

Waarom past Mesauda Milano bij Soft & Shiny?

 

Gedurende een lange tijd heb ik verschillende merken en hun producten getest. 
Ik was op zoek naar een natuurlijk product zonder parabenen om allergische reacties uit te sluiten en betaalbaar is voor de klant.

Minerale make-up stond helemaal bovenaan mijn lijstje, mijn nummer 1, mijn voorkeur. Ik was er dan ook van overtuigd dat ik hiervoor zou kiezen. Maar door het testen van verschillende minerale make-up kwam ik tot de conclusie dat het niet handig is om zelf aan te brengen. 
Als make-up artist heb ik de nodige kennis om bijvoorbeeld poeder aan te brengen, maar om minerale poeder aan te brengen… dit was toch niet zo evident om zonder vlekken te werken. 
Ik voelde me niet echt prettig met de make-up op mijn gezicht. Ik voelde hem zitten op mijn gelaat en kreeg na een tijdje lichte jeuk. Dit is uiteraard zeer persoonlijk en afhankelijk van jouw type huid. 
Minerale make-up is “hot” in de beautywereld, maar ik wil niets verkopen waar ik zelf niet voor de volle 100% achter sta en me niet prettig bij voel.
Ik zal dit zeker niet afbreken want ik ben ervan overtuigd dat dit voor vele mensen wel goed is en goed aanvoelt. 

Waar beginnen we nu te zoeken natuurlijk? Dat vroeg ik me af..

Ik had het zoeken naar make-up even opgegeven tot ik bij Beautycode terecht kwam. Zij zijn distributeur van mijn nieuw huidverbeterend merk RégimA en verdelen ook Mesauda Milano. 
Wat een topper die ” Mesauda Milano”. Ik was meteen verkocht. Ze zijn volledig dierproefvrij, staan voor het natuurlijke en zijn vrij van parabenen. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is dat ze zeer betaalbaar zijn. 
Na een dag met make-up op mijn gelaat voel ik geen jeuk, het is makkelijk aan te brengen en je ziet de make-up niet vingerdik op mijn huid liggen. 
Mijn favoriet ” Mesauda Pro light concealer “. Perfect om mijn kringen onder mijn ogen weg te werken 😊.

 

“Kom de producten zeker eens testen.
Ik ben ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn. “

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.