Select menu item
Softandshiny-opwijk-huidverbetering-schoonheidssalon-nagels-gelnagels-huid-antaging-microneedling-suikerontharing-permanenteontharing-massages-bruid-makeup-pigmentatie-acné- eczeem-bbglow-bindweefsel-rimpels-openporie-vettehuid-arrangement

 

Mooie verzorgde nagels zijn een must, toch?
En niet alleen voor vrouwen hoor, ook mannen laten dit doen. 
Uw handen zijn uw visitekaartje, zowel professioneel als privé.

Hoe ziet de verzorging eruit

We beginnen met een heerlijk tasje koffie of thee. Het is even tijd voor me-time,toch?

De handen worden geweekt in een lauwwarm handbadje verrijkt met tea-tree olie. Tea-Tree heeft een antiseptische en bacteriedodende werking waardoor een wondje op natuurlijke wijze gedesinfecteerd kan worden.
Door het weken van de nagels kunnen we op een aangename en zachte manier de nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagels in vorm vijlen en vuil verwijderen. 
Nadien worden de nagels gepolijst zodat deze mooi glanzen en eventuele ribbels worden verzacht. 
Bij mannen kan er ook sprake zijn van eelt op de vingers of handpalm. Deze kunnen ook verwijderd worden tijdens de behandeling.

Heeft u zwakke nagels die regelmatig afbreken?
Wilt u ze graag laten verstevigen maar niet door middel van Gel of Gellak omdat u vindt dat dit te dik op uw nagels ligt?
Of omdat u niet wilt dat het zichtbaar is? 

Dan hebben we de perfecte verzorging voor u. Door middel van een Rubberbase gel kan u uw nagels verstevigen. Deze rubberbase is een flexibele gel die mee buigt met de flexibele, schilferige, dunne en broze nagels. Het product dringt in de diepte van de nagelplaat waardoor de splitsing van de nagel wordt vermeden. Er wordt een dunne laag rubberbase aangebracht en uitgehard onder een Led/CCFL lamp. Hierna wordt er nog een topcoat nagellak aangebracht waardoor de nagel zal glanzen. 
Na iedere behandeling zal uw nagelplaat nog meer verzadigd zijn waardoor uw natuurlijke nagels verstevigen. 
Het is uiteraard niet zo stevig als Gel. 

Aan het einde van de behandeling wordt er ook nog nagelriemolie aangebracht en een kleine handmassage uitgevoerd.

Extra’s die u bij deze verzorging kan laten uitvoeren zijn: het lakken van een kleurloze nagellak(geen kleurlak) en een hand-armmassage. Hierbij wordt de onderarm mee gemasseerd.

” Denk eraan om uzelf ook eens in de watten te leggen “