7
10
11
12
PlayPause
previous arrow
next arrow

“Nagels zijn mijn passie”

Hoe is mijn passie ontstaan? 

Toen ik jonger was besefte ik niet dat nagels een passie van me waren. Ik had nooit gedacht dat nagelstyliste mijn beroep zou worden. Toch nam ik de stap om een opleiding gelnagels te volgen bij Pronails. Eerst voelde ik me heel onzeker omdat de klant letterlijk op mijn vingers kon kijken, maar naarmate ik het meer deed begon ik het geweldig te vinden om het te doen en dit dreef mijn onzekerheid weg. Ik vond het niet meer erg dat de klant mijn werk zag terwijl ik bezig was.
Ik heb verschillende workshops en perfecties gevolgd en dit blijf ik doen tot…
Het is mijn passie. Mijn passie om de nagel er perfect te laten uitzien waardoor alles wat niet met de nagel te maken heeft op de achtergrond verdwijnt. Enkel op deze manier kan ik er voor zorgen dat zowel ikzelf als u tevreden naar buiten kan gaan.

Ik ben hierin al veel gegroeid en heb veel te danken aan mijn werkervaring bij Nail Vision te Oordegem. Bij Katrijn heb ik ontzettend veel geleerd en ontdekt. Door haar passie is ook mijn passie beginnen groeien. Het is voor mezelf dan ook belangrijk dat ik me blijf bijscholen, verbeter en het beste kan geven van mezelf. Perfectie bestaat echter niet, maar toch streven we ernaar.

Onze nail-art wordt enkel met de hand getekend. Als kind vond ik het super om te tekenen en ben daarom heel blij om dit nu te kunnen verder zetten in mijn job.

 

Waarom kiezen voor Gelnagels? 

Onze handen zijn ons visitekaartje, vindt u ook niet? Iedereen kijkt naar uw nagels wanneer u ergens komt, geld neemt, iets aanpakt,…
Voelt u zich soms onzeker over uw handen en nagels? Zou u graag mooie verzorgde nagels willen, maar kan u dit niet waarmaken omdat u een nagelbijter bent of van nature geen stevige nagels hebt?
Wie houdt er nu niet van mooie verzorgde nagels, toch?
Elke vrouw wil graag dat haar nagels er verzorgd uitzien en al zeker niet te kort of afgebeten zijn. Een mooie vorm, verzorgde nagelriemen en een mooi kleurtje op de nagels kan zoveel doen aan uw zelfvertrouwen.

Waarom probeert u eens geen gelnagels?
U kan ook kiezen voor een natuurlijke look. Uw nagels worden verstevigd. Ze kunnen indien nodig verlengd worden (maar dit moet niet). Ze zijn niet afweekbaar en iets dikker van structuur dan gellak.
We kunnen met gel de natuurlijke vorm mooier maken indien er sprake zou zijn van haviksnagels, vingerhoednagels, geribbelde nagels, …
Door mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en specifiek manicure heb ik veel kennis over nagelproblemen en afwijkingen, hygiëne, schimmels,…
Indien u met een bepaalde aandoening zou zitten, kan ik u dit melden en bespreken we wat wel of niet mag gedaan worden.  

We werken uitsluitend met gel. Dit is een vloeibaar harsachtige substantie die wordt uitgehard onder een gecombineerde LED-CCFL lamp.


Mijn opleidingen

2014 Nagelstyliste Pronails
2016 Nail-art trainingen Monai Antwerpen
2016-
2017
Gewerkt bij Nail Vision Oordegem
2017 Perfectietraining Alina Hoyo Brugge
2018 Perfectietraining Nail Vision Oordegem
2018 Nail-art Anja Faut Sint-Andries
2018 Nail-art Black box Nail Vision Oordegem
2018 Nail-art Aquarel Nail Vision Oordegem

 

Hoe ziet de behandeling eruit? 

U kan ervoor kiezen om uw natuurlijke nagel te laten verlengen ( bij te korte of afgebeten nagels) of u kan kiezen om de gel rechtstreeks op uw nagel te laten plaatsen. Op beide manieren zullen uw nagels achteraf verstevigd zijn. 

Onze verzorging begint met de voorbereiding van de uw natuurlijke nagels. De nagels worden in vorm gezet, nagelriemen worden verzorgd en mooi gemaakt en de nagelplaat wordt lichtjes opgeruwd ( dit is nodig om de gel te laten hechten aan onze nagelplaat). Hierna wordt de volledige nagelplaat inclusief nagelriemen stofvrij en clean gemaakt. Deze voorbereiding is de allerbelangrijkste in onze verzorging. Wanneer deze onvoldoende kan plaats vinden zullen onze volgende lagen niet optimaal gezet kunnen worden.
Van zodra we de behandeling starten is het belangrijk om met uw nagels nergens meer aan te komen. We maken de nagels stofvrij en vetvrij zodat de gel nadien niet kan loslaten. Maar wanneer u ergens zou aankomen kan er weer stof of vet op de nagelplaat komen en moeten we opnieuw beginnen.

Wanneer uw nagels verlengt moeten worden, maken we gebruik van sjablonen. Sjablonen kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke nagel waardoor de perfecte vorm van de nagel gecreëerd kan worden en ze op deze manier een mooie lengte kunnen hebben. Deze verlengingen voelen heel natuurlijk aan en zijn stevig. U heeft niet het gevoel dat dit niet uw eigen nagels zijn. 

Tijdens de verzorging zouden we willen vragen om zo weinig mogelijk te bewegen. We werken met ons penseel heel dicht tegen de nagelriemen omdat we zo weinig mogelijk uitgroei willen zien. Hierdoor werken we met veel precisie. De minste beweging kan ervoor zorgen dat we met ons penseel in de nagelriem of nagelwal zitten waardoor er lucht kan ontstaan. Van zodra dit gebeurt is er geen weg meer terug en kan er op dit plekje in de toekomst lucht ontstaan. Door deze lucht kan er vocht tussen de nagel en de gel komen waardoor de gel kan loslaten of zelfs schimmel kan ontstaan.
Dit willen we natuurlijk koste wat het kost vermijden.
Het is onze topprioriteit dat we loslating van de nagels vermijden, ze schimmelvrij houden en ervoor zorgen dat er minimale uitgroei is door de gel zo dicht mogelijk tegen de nagelplaat te plaatsen.

Voorzie voldoende tijd wanneer u komt voor het plaatsen van gelnagels en het uw eerste keer is bij ons in het instituut. Uw nagels zijn voor ons onbekend omdat deze uniek zijn aan ieder persoon. We moeten deze bekijken en hervormen indien nodig zodat het de eerste keer meer tijd kan vragen.
Zo hoef ik geen stappen over te slaan en kan ik u het gewenste resultaat geven. 

Na een 3 tot 4 weken vindt de bijwerking plaats.
De gel wordt eraf gehaald met een freestoestel tot er een fijn laagje over blijft en nadien wordt er terug op dezelfde manier opgebouwd zoals de eerste keer. Wanneer u de eerste keer een verlenging heeft gehad zal dit bij een bijwerking niet meer opnieuw gedaan moeten worden.
De gel wordt niet volledig weggehaald waardoor we de natuurlijke nagelplaat niet beschadigen.
Gelnagels zijn enkel schadelijk en maken uw eigen nagels kapot indien er veelvuldig op de natuurlijke nagelplaat wordt gefreesd. Dit proberen we ten strengste te vermijden en is enkel nodig wanneer er veel vocht/ lucht tussen de gel en nagel zit.
Het is ook niet nodig om met gelnagels te stoppen indien er geen problemen zijn zoals schimmel of ziekte.
De nagelplaat bestaat uit dode cellen en keratine. Het is dus niet zo dat deze moet kunnen ademen vermits deze dood is.
De nagelriemen en het nagelbed (zit onder de nagelplaat) is wel levend, maar hier komen we niet aan met onze gel en is niet schadelijk voor de groei van de nagel.
Het is dus een fabel dat uw nagels af en toe vrij moeten zijn om te kunnen ademen want ze bestaan uit dood weefsel.

Ons materiaal wordt grondig en na iedere klant ontsmet. Het materiaal wordt op het einde van elke dag nogmaals in de utrasoonreiniger gestoken. We vinden hygiëne heel belangrijk in onze zaak.

Onze gels en andere benodigdheden zijn van goede kwaliteit.
We werken onder andere met Light Elegance, Pronails, Qnb Nails en Abstract Nails. 


Bent u nog niet overtuigd? Of heeft u geen idee van hoe dit aanvoelt of wat dit is?
Of denkt u hier allergisch voor te zijn?
Probeer dan eens een testnagel. Zo kan u het zelf ervaren.


Wie mag dit niet laten zetten

<16 jaar
Schimmelnagels
Infecties
HIV

Wat mag u niet doen als u gelnagels heeft

  • Iets lospeuteren met de nagel of een blikje drank opendoen met de nagel.
  • Veelvuldig tikken (zenuwtrek) . Dit kan ervoor zorgen dat de nagel aan de vrije rand loskomt.
  • Bijten langs de randen. Dit kan lucht veroorzaken.
  • Bij het niet dragen van handschoenen tijdens het kuisen kan de glans van de gel verdwijnen.
  • De nagels korter vijlen omdat de gel aan de vrije rand kan lossen en er lucht tussen kan komen.

     

Welke nagels kan u laten zetten

French Gelnagels (witte boord)
Color Gelnagels ( effen of glitterkleur)
Babyboom ( wit met roze, heel naturel)
Ombre ( 2 kleuren die in mekaar vloeien)
Nail-art (handgetekend, geen stickers)
Steentjes, glitter,..
Eigen idee (indien dit lukt binnen de tijdspanne en
binnen mijn eigen mogelijkheden)


” Your nail are a way to speak your style without having to say a word .”

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.