schoonheid-mode-gelnagels-huidverbetering-schoonheidssalon

Mijn naam is Jolien, fiere mama van Mats & Elli, partner van Nico en al sinds mijn jonge jaren bezig met schoonheid.

Als kleine meid vond ik het zo fijn om wel drie keer per dag van kleren te wisselen.
Toen bleek al dat mode en schoonheid mijn passie waren.
Met veel dank aan mijn oma en mama die hun passie hebben doorgegeven aan mij.

Toen ik naar het vijfde middelbaar ging, wilde ik graag schoonheidsverzorging studeren. Ik was echter angstig om geen werkzekerheid te hebben omdat er toen al zoveel schoonheidsspecialistes bezig waren. “Zou ik in deze branche wel genoeg werk vinden? Ga ik geen spijt hebben van mijn keuze? “ Dit waren vragen die steeds door mijn hoofd gingen waardoor ik mijn droom even opzij heb gezet.

Na het middelbaar vond ik niet meteen een studierichting die me lag en besloot ik om een massagecursus te volgen. Ik wilde toch even kijken of de beautysector me aansprak want mijn droom om mensen te helpen met hun problemen, hun mooi te maken en te verzorgen bleef in mijn hoofd spelen. En ja hoor, het beviel me geweldig waardoor ik eindelijk mijn droom van schoonheidsspecialiste ben gaan verwezenlijken.

Maar toch bleef er nog steeds een andere interesse hangen.  Het zorgen voor mensen maar dan niet op vlak van schoonheid. Wel op vlak van de medische wereld. 
In combinatie met werken en mijn zaak als bijberoep ben ik begonnen aan verpleegkundige op afstandsonderwijs. 
Ik ben dan ook geslaagd in mijn eerste jaar waardoor ik mijn job als schoonheidsspecialiste combineer met het zorgen voor mensen aan huis. 

Mijn instituut is open op vrijdag en 1 keer per maand op zaterdag. Ik geef huidverbeterende gelaatsverzorgingen en massages omdat dit mijn grootste passie is. 

Mijn hoofddoel en passie gaat uit naar alles wat met het gelaat te maken heeft.
Ik ben steeds bezig met vernieuwen van verzorgingen en behandelingen. Opleidingen en workshops worden frequent ingepland zodat ik op de hoogte blijf van al de nieuwigheden en mezelf kan specialiseren in de huid.
Het is zeer belangrijk dat mijn instituut staat voor huidverbetering. Ik wil de huid kunnen verzorgen, maar in de eerste plaats verbeteren. Huidproblemen kunnen we aanpakken door gebruik te maken van enkel huidverbeterende producten en behandelingen.
Ontharing van het gelaat wordt met suiker verwijderd zodat zelfs de meest gevoelige mensen terecht kunnen bij ons.

Ik doe mijn werk met heel veel passie waardoor werken voor mij eerder aanvoelt als een hobby.
Het is geweldig om elke dag iets te kunnen doen wat je graag doet en ik prijs mezelf dan ook heel gelukkig dat ik dit kan en mag doen.
Kom gerust onze verzorgingen eens uitproberen, service en tevredenheid gegarandeerd.
Laat u vooral verwennen en verzorgen. Ik kan u garanderen dat u hier helemaal tot rust zal komen.

Geniet ervan want wie verdient dit nu niet in deze hard werkende wereld!

 

Kan je niet naar jouw afspraak komen? 
Gelieve 24u op voorhand te annuleren en dit enkel via telefoon. 
Dank je.